Ana Sayfa / Etkinlikler / Antropoloji Buluşmaları / Antropoloji Buluşmaları-Çağımızda Antropoloji / Prof. Dr. Nermin Abadan Unat

Antropoloji Buluşmaları-Çağımızda Antropoloji / Prof. Dr. Nermin Abadan Unat

Üçüncü senesini geride bırakmış olmanın mutluluğunu yaşadığımız Antropoloji Buluşmaları kapsamında, 22 Şubat’ta çok değerli hocamız Prof. Dr. Nermin Abadan Unat’ı konuk ediyoruz.

Hocaların hocası olarak hem ülkemizde hem dünyada sosyal bilimler alanına çok değerli katkıları olan ve akademik dünyanın çok önemli değerlerinden biri olan Nermin Abadan Unat, bilimsel düşünceye bağlılığı, ilerici bakış açısı ve sosyal gerçekliği oluşturan unsurların içeriğine dair tükenmeyen merakı ve öncü çalışmalarıyla hepimizin hayranlıkla örnek aldığı çok değerli bir sosyal bilimcimiz…

Prof. Dr. Nermin Abadan Unat, Antropoloji Buluşmaları kapsamında gerçekleşecek toplantımızda, antropolojinin geçmişten günümüze izlediği yol, değişim süreci ve günümüzdeki konumu üzerine bir konuşma yapacak. Bu çerçevede, antropolojinin ve antropolojik bakış açısının, içinde bulunduğumuz çağın dinamikleri bağlamında önemini de ele alacak.

Aynalıgeçit Etkinlik Mekanında 22 Şubat 2020 tarihinde saat 15.00’de gerçekleşecek olan ve Prof. Dr. Nermin Abadan Unat’ı ağırlamaktan onur duyduğumuz, kayıt ve ücretin gerekmediği etkinliğimiz, ilgilenen herkese açıktır.

Facebook Etkinlik Sayfası  https://www.facebook.com/events/176167866989137

Kontrol Edin

Antropoloji Buluşmaları 11

Antropoloji, Laiklik ve Türkiye’de Sosyal Bilimlerin Doğuşu 27 Nisan 2018 Prof. Dr. Zafer Toprak Prof. …